stillas

Stillas til alle oppgaver

Stillas til alle oppgaver

Stillas til alle oppgaver

Når du skal sette i gang med et stort byggeprojekt er det sjeldent at du ikke trenger et stillas av en eller annen art. Kanskje vet du akkurat hva du har behov for, men kanskje vet du det absolutt ikke. Hvis du er privatperson eller leder av en bolig-forening er sjansen for at du vet det nok kanskje lik med null, mens hvis du er byggeleder er det garantert at du vet veldig mye mer. Uansett hvor mye du vet, finnes det stort sett et stillas til all slags bruk. Men akkurat hva du skal bruke kan det hende at du har behov for veiledning til, og det kan du heldigvis få.

Stillas-pakker og veiledning om valg

Strand Stillas stiller opp med veiledning til det du har behov for, avhengig av prosjektet ditt, bygningen og alle mulige andre faktorer som de heldigvis har mer oversikt over enn jeg ville ha hvis jeg ble satt på oppgaven. Stillas-pakker er noe som enten kan leies ferdig satt sammen, eller man kan få en stilla-pakke spesielt satt sammen til de behovene du har – i tilfelle det du trenger ikke faller innenfor rammen av standard mål og behov. Uansett hva du trenger av mål får du et stabilt stillas som er lett å montere og demontere, noe somer et stort pluss. Du kan leie, kjøpe eller kjøpe deler til stillaser du allerede eier og det er noe som gjør at du kan tilpasse i det uendelig i forhold til det akkurat du trenger. 

Trenger du noe som er kompatibelt med noe du allerede eier?

Hvis du eier et byggefirma eier du helst sikkert også stillas. Men kanskje du har behov for å utvide det du har til en ny og større oppgave du har sagt ja til? Fordi Strand Stillas har standard mål på 3,07 m x 0,73 m kan man enkelt sette det sammen med noe man allerede har. Innmari smart, innmari enkelt!