posten pickup point

Smarte triks til netthandel

image

Elsker du å handle på nettet, men blir litt nervøs over å handle fra nye sider? Her skal vi se litt på smarte ting du kan tenke på, og i tillegg hvordan man kan finne et pickup point for å gjøre levering mye raskere. Det kan du lese mer om her. 

Finn et posten pick up point

Hvis du skal motta eller sende en pakke, for eksempel hvis du selger ut av garderoben for å få råd til nye, flotte kjøp, er det lurt å vite hvordan man sender på en trygg og smart måte. Det kan derfor være lurt å finne et posten pickup point, så du kan få pakken raskere, eller få den til mottakeren raskere. Det er nemlig sånn at man sparer noen dyre og tidkrevende ledd når posten skal distribuere, og det er ikke tilfellet med pickup points. Derfor er dette en utrolig smart og enkel måte å gjøre det på når du handler eller selger på nettet. 

Sjekk sidenes troverdighet grundig

Hvis du vil handle litt tryggere på nettet, så er det faktisk helt essensielt å gjøre litt research før man skriver inn kortnummer og betaler. Det er som regel andre som har erfaring med de fleste sider, og det kan man for alvor få nytte av på nettet. På sider som Trustpilot kan du for eksempel enkelt sjekke de fleste butikkers troverdighet, og du kan fort se om de har bra score eller ikke. Du kan også lese anmeldelser av butikken og se om det er noen gjennomgående problemer. Hvis det er de samme tingene du er redd for, så er det bare å styre unna, men motsatt kan det også gi et mye mer positivt inntrykk å sjekke troverdigheten av butikken gjennom anmeldelser først. Derfor kan dette være lurt å gjøre før du handler.