firmatur

Planlegg firmatur for ditt firma i dag

Planlegg firmatur for ditt firma i dag

Fordelene med en firmatur

Det er alltid gunstig for arbeidssøkere å få CVen din til å se så attraktiv som mulig. Dette fordi arbeidsmarkedet blir sett på som stadig mer konkurransedyktig etter hvert som tiden går. Dette betyr at folk må gjøre mer for at de skal skille seg ut. På den annen side er det mange som ikke er klar over at selskaper også trenger å konkurrere om arbeidere. Som sådan må selskaper finne måter å skaffe nye mennesker og beholde menneskene de allerede har.

En firmatur er en fin måte å gjøre dette på. En firmatur kan være hva som helst så lenge den oppnår visse mål. Enten det er en tur til en temapark eller en øy-ferie, hvis turen lykkes med å bringe ansatte nærmere hverandre, regnes det som en suksess. Det er mange måter dette kan skje i løpet av turen.

La de ansatte endelig bli kjente med hverandre

Ansatte fra forskjellige avdelinger snakker sjelden med hverandre. Med en firmatur vil de kunne blande seg med hverandre. Dette er gunstig fordi jo mer de blir kjent personlig, jo mer komfortable blir de med hverandre. Jo mer komfortable de er, jo lettere vil det være for alle å komme sammen når de kommer tilbake fra turen. Denne typen fortrolighet vil utvilsomt øke samholdet og harmonien blant selskapets ansatte.

Økt samhold i en bedrift er svært nyttig for å beholde talentet i selskapet fordi ansatte nå føler en større følelse av formål og tilhørighet. En annen ting å vurdere er at nyheter om det forbedrede arbeidsmiljøet definitivt vil spre seg til ansatte i andre selskaper. Enten det er pårørende til nåværende ansatte eller andre ansatte som får lunsj med seg, vil folk definitivt vite hva selskapet gjør for sine ansatte, og folk vil definitivt være interessert i åpne stillinger der.