Fresing

Optimer din fresing med utskiftbare hoder

Optimer din fresing med utskiftbare hoder

Optimer din fresing med utskiftbare hoder og få de aller beste resultatene

Verktøy til fresing skal tåle mye. De skal være av høy kvalitet og klare de utfordringene som materialene man skal frese stiller dem ovenfor. Noe som ofte er et problem når det kommer til fresing er slitasje. Det er utrolig vanlig og et resultat av den harde jobben en fres blir utsatt for i det arbeidslivet den har med så tunge og harde materialer.

Det er ikke særlig bærekraftig å bytte ut hele verktøyet hver eneste gang man har en fres som er slitt ned og så slitent at det ikke kan brukes lenger. En mye bedre mulighet er å bytte ut frese-hodene, sånn at man faktisk kan bevare selve verktøyet, men kan bytte ut den delen som er litt for sliten til å gjøre en god jobb.

Når vi som bedrift skal finne en leverandør av verktøy og utstyr til produksjonen vår er det alfa og omega at det er noen som har lignende verdier som oss. Og bærekraft er en av de tingene som står høyt på lista vår og det var derfor vi valgte å bestille fra Seco Tools.

Utskiftbare fresehoder er mer bærekraftig

Det å kunne bytte ut fresehodet er en viktig del av en bærekraftig måte å tenke verktøy på. For de kommer til å bli slitt gjennom produksjonen og det er liksom ikke noe man kan justere ned for å minske. Men derimot kan man minske hvor mye det er man skal bytte ut.

Forestill deg å skulle bytte ut hele verktøyet hver gang hodet ble slitt. Alle de materialene som vil gå med til det. Kontra det å skifte hodet. En sikker kobling gjør at hodet kan klare en like stabil ytelse uansett og gir samtidig økt fleksibilitet fordi man kan bruke flere forskjellige hoder på samme fres.