Båt

Er du klar for ny båt?

Er du klar for ny båt?

Nå nærmer båtsesongen seg med stormskritt, og det er mange som lurer på om de kanskje er klare til å gå for ny båt. Dette er en investering for mange, og derfor går det ofte mye tid med til research og undersøkelse av hva som lønner seg. Her får du noen tips til hva du skal tenke over hvis du tenker på å kjøpe ny båt i år. 

Bruksområde er viktig!

Det er viktig å ta bruksområde med i betraktningen når man ska kjøpe ny båt. Mange tenker ikke over hva de skal bruke båten til, men går for det de føler de har lyst på der og da. Det er ikke nødvendigvis den beste fremgangsmåten. Det beste er nemlig å ta utgangspunkt i hvordan båten skal brukes og dermed kartlegge hvilke faktiske behov du har i forbindelse med båt. Det er nemlig ikke sånn at en båt er den beste for alle.

Tenk altså nøye over hvordan du vil bruke båten og vær realistisk. Skal du bruke båten til å fiske med, kan det være lurt å finne en båt som egner seg til dette og ikke er innrettet som fritidsbåt. Skal du bruke båten til utflukter i skjærgården, kan det kanskje være deilig med en båt, som har mulighet for å lagre håndkler og andre strandartikler, som er behagelig å kjøre med i høye bølger og som tåler en støyt. Kanskje til og med med et soldekk? 

Vil du derimot ha en roligere tur og ikke trenger de store hestekrefter, kan det være mye bedre å velge noe i nærheten av en snekke. 

Gjør grundig research 

Det kan fort lønne seg å se på ulike båtalternativer på en nettbutikk som kan tilby dette. På http://www.xn--e39bt-pra.no/ kan man finne eksempler på båter til alle behov. Da kan man lettere få et innblikk i hvilke spesifikasjoner de ulike modeller har, og hva som kan lønne seg for deg å velge.