bilbatteri

Trenger du et nytt bilbatteri?

Trenger du et nytt bilbatteri?

Uansett hvilken type bil man har, så er batteriet en helt essensiell del av det som gjør at den funker. Det er alfa og omega for at bilen skal fungere og hvis man bor i Norge har man opplevd at det blir utladet om vinteren og man trenger starthjelp. Ikke noen god situasjon å være i akkurat.

En annen ting som er viktig å tenke på i forhold til batteriet man har i bilen er hvordan det er koblet opp til for eksempel lyset når dørene er åpne. Kjæresten min og jeg fikk nesten skikkelig problemer da vi bestemte oss for å dra på en lang roadtrip sammen i fjor sommer, i stedet for å dra på tur til utlandet, fordi.. du vet, koronaen og alt det der.

Pass på å ikke utlade batteriet til bilen din

Vi hadde begge to nesten akkurat fått lappen og kjente ikke akkurat til det der med biler særlig godt – inkludert hvordan det fungerer med et bilbatteri. Vi hadde baklemmen på bilen åpen hele kvelden fordi vi sov i bagasjerommet på bilen, men det var så varme og deilig om kvelden at vi hadde bilen åpen mens vi lå der inne får vi skulle sove. Men lyset var på og vi fikk ikke til å slukke det selv om vi hadde skrudd av bryteren for lyset inne i bilen og det førte til at batteriet nesten gikk ut. Flott.

Moralen her: hvis du har opplevd noe i forhold til ditt batteri til bilen din eller deres er du altså på ingen måte alene. Det må vel nesten være en ting man skal igjennom når man begynner å kjøre selv, for man vet jo ikke noe egentlig når man begynner og alt skal læres. Hvis du trenger et nytt batteri kan du få det på https://batterionline.no jeg vet det er der vi har kjøpt vårt for eksempel.