vinduer

Sånn frisker du opp i hjemmet

Sånn frisker du opp i hjemmet

Det er mange måter å friske opp litt i hjemmet på. Her skal vi gjennomgå noen av triksene du kan bruke når du føler at det er på tide med fornyelse – det kan nemlig være noe man får lyst til fortere enn man tror. 

På tide å rydde bort minimalismen? 

En trend som har vært overhengende i mange år, er nyanser av hvit og grå minimalisme. Det er en trend som de fleste er klare til å bevege seg videre fra, men hva er det neste? Det som er ‘problemet’, er at dersom ser ut til å bli det mest populære akkurat nå, ikke har noen regler du kan forholde deg til, på samme måte som minimalismen og andre trender har hatt. Derfor kan det bli vanskelig å vite hva man sånn helt eksakt skal forholde seg til.

Nå er det nemlig utrolig mye snakk om personlig stil, og da handler det faktisk om deg og hvilke elementer du synes er viktige. Det er altså ikke sånn at man kan vite hvilken sofa eller vase som er inn, du skal rett og slett skape ditt eget visuelle uttrykk ut ifra din smak – og det er det vi ser slå an på interiørkontoer på Instagram. 

Det kan man selvfølgelig gjøre på mange måter, og det er et landskap som ligger skremmende åpent. Du skal rett og slett sette deg ned og finne ut av hvilke ting og elementer som er viktige for nettopp deg, og hvilke elementer som sier noe om deg.

Det er ikke dermed sagt at du ikke kan oppgradere boligen samtidig. Hvis du for eksempel føler at vinduene ikke passer inn i den stilen du planlegger, så er dette noe man heldigvis enkelt kan skifte ut. På https://klarvinduer.no/vinduer finner du et stort utvalg vinduer i alle stiler, så du kan finne noe som passer perfekt inn i den personlige stilen du kommer frem til.