12v led strip

Lys som gir boligen sjel og varme

Lys som gir boligen sjel og varme

editorial

Synes du det mangler det lille ekstra i boligen din for å få den stemningen du vil ha? Da er det kanskje lyset du skal se litt nærmere på, og kanskje finne en bedre løsning med. Det skal vi ta litt i nærmere øyensyn her, så du kan finne ut akkurat hvilke grep du skal ta for å få et mer stemningsfullt hjem – det er nemlig ikke så mye som skal til. 

Lek med lys

Når man skal innrede handler det ikke bare om møbler og tepper og gardiner, nei, det handler faktisk mer om lys enn du kanskje tror. Du har sikkert lagt merke til at lysforhold er noe av det som ofte blir fremhevet i boligannonser, og det er det en god grunn til. Lys er nemlig svært viktig. Her i nord kan vi ikke akkurat skryte av å ha så mye dagslys når nettene blir lange og det begynner å bli kaldt, men desto viktigere blir det faktisk at vi fokuserer på kunstige lyskilder i hjemmet.

image

Lys skal nemlig ikke bare være praktisk. Lys skal også kunne sette fokus på og understreke ting i innredningen, og skape stemning. Derfor kan det være lurt å ha lys som du enkelt kan justere, for det er jo ikke sånn at lysforholdene er helt like hele året. Det vet vi i nord bedre enn de fleste andre. Sørg for å tenke på at hjørner også blir godt opplyst på en koselig måte, og at du enkelt kan justere. Med led strips 12v kan man enkelt pynte opp et dystert hjørne og skape god stemning.

Hvorfor led?

Det er også viktig å tenke på hvilke lyskilder du bruker i boligen din. Led er blitt mer og mer populært de siste årene, og det er rett og slett fordi du kan skape stemning med lys, og samtidig spare strøm. En led-pære holder lenger, og er dermed bedre for både miljø og lommebok.