usb-hub

Kjøp din USB-hub online

Kjøp din USB-hub online

USB er uten tvil en av de forbindelser vi anvender mest i vår hverdag. Det bruker vi til ladere, overførsel av data, forbindelse av eksterne enheter mv. Det finnes flere utgaver av USB, der USB 2.0 og 3.0 oftest finnes i litt eldre modeller av laptops, mens USB-C er en av de nyere tiltak. Noen ganger står vi en situasjon der vi har behov for flere USB innganger. Det kan for eksempel være at de 3-4 innganger i PC-en allerede er fylt opp, og at du trenger å forbinde flere enheter på samme tid. Da kan en usb-hub være den riktige løsningen for deg.

En USB-hub er en enhet med plass til en rekke USB forbindelser. Den inneholder for eksempel 2, 4 eller 10 innganger til USB og forbindes selv – f.eks. til din PC – ofte gjennom en USB kabel. På denne måten kan du øke antallet av USB-innganger i din laptop raskt og enkelt, helt uten å gå på kompromiss med forbindelsen. Det er opplagt for deg som trenger mange forbindelser på samme tid, eller deg som har valgt en PC uten spesielt mange innganger. Det kan også være en måte å konvertere én USB type til en annen hvis du har behov for dette.

Hos 123 elektronikk finner du flere forskjellige typer usb-hub, og her kan du helt sikkert også finne noe som passer for deg. Du får både USB 2.0, 3.0 og USB-C hub i forskjellige størrelser og varianter. Eller du kan velge noen av de andre løsninger som en usb-dokkingstasjon eller USB switch. Det er helt opp til deg og hva du foretrekker, så gå inn og se de forskjellige muligheter for å finne det riktige for dine behov. Da kan du raskt og enkelt få flere og mer allsidige muligheter når det gjelder forbindelser til din PC eller andre enheter.