dampstøvsuger

Hva slags støvsuger skal jeg gå for?

Hva slags støvsuger skal jeg gå for?

editorial

Er du på jakt etter ny støvsuger? Da har du kanskje allerede oppdaget at det er en del typer å velge mellom på markedet, og det er fort gjort å bli godt og grundig forvirret. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan velge mellom og hva du skal se litt nærmere på ut ifra hvilket behov du har. 

Hva kan jeg velge mellom?

Det finnes som sagt mange støvsugere på markedet, og det er ikke så lett å vite hva man skal velge. En trend de siste årene har vært trådløse støvsugere som Dyson, som også er poseløse og det er lav terskel for å dra frem i stedet for å finne frem en stor og tung støvsuger og plugge i kontakten med en ledning i veien. En annen trend som har vært stor de siste årene, er robotstøvsuger. Det er en støvsuger som støvsuger mens du ikke er hjemme. Selv om det er skjedd mye her de siste årene og disse er blitt svært gode, er det allikevel stort sett behov for en ekstra støvsuger som kan gå over grundig. 

dampstøvsuger

Nye og spennende støvsugertyper

Det finnes også en rekke nye og spennende støvsugertyper på markedet, som er spesielt rettet for kontorer eller institusjoner. Det er altså støvsugere som er laget til en del tyngre bruk enn det du har bruk for hjemme i stuen. En dampstøvsuger kan rengjøre grundig, og det kan eksempelvis også en våtstøvsuger.

Det er smart med støvsugere og maskiner som kan ivareta flere oppgaver, så man ikke trenger å gjøre ting flere ganger, og vet at jobben blir gjort ordentlig med det samme. Det sparer menneskelig slitasje og gjør fysisk tunge jobber litt lettere, når det er snakk om rengjøring av institusjoner eller kontorer. Dermed kan det være smart å se litt ekstra på nye og spennende støvsugertyper som er kommet på markedet, hvis det er denne slags støvsuger du er på jakt etter.