Restaurant Skjærdalen

Finn din restaurant på Hvaler

Finn din restaurant på Hvaler

Ta turen til Hvaler

Hvaler, en vakker skjærgård utenfor sørøstkysten av Norge, er et paradis for turister på jakt etter sol og varme. Med mer enn 850 øyer og holmer tilbyr Hvaler en rekke aktiviteter til sine besøkende: bading i krystallklart vann, fotturer langs naturstier, kajakkpadling gjennom øyenes trange kanaler, soling på hvite sandstrender og mye mer. Det er så nære du kommer syden innenfor landets grenser. Enten du er ute etter avslapning eller eventyr Hvaler har noe for enhver smak! Restaurant Skjærdalen

Sterk tilknytning til havet

Hvaler er kjent for sin sjøfartshistorie og tilknytning til havet. Fiske og Dette er tradisjoner som ivertas på Big Fish Cafe. Big Fish Cafe er en familiedrevet restaurant beliggende på Skjærhalden på Hvaler.

Restauranten har et fokus på god service og en uformell atmosfære, og alle familiemedlemmer er ivrige i restaurantdriften. Dette reflekteres i menyen, som skiller seg ut fra mange andre restauranter ved å ha et personlig preg. Alle retter lages fra bunnen av, inkludert et hjemmelaget brød som er laget med surdeig.

Big Fish Cafe driver også søsterbedriften Skjærhalden Fiskemottak, som er restaurantens eget fiskemottak. Her tilbys lokale kreps, reker og hummer, samt andre ferske sjømatmåltider. Fiskemottaket mottar sjømat fra lokale fiskere i området, som fisker rundt- og utenfor Hvaler.

Menyen varierer gjennom året for å tilby de beste sesongbaserte råvarene. Om sommeren er menyen enkel for å sikre effektiv servering, mens vintermenyen inkluderer tradisjonell husmannskost som suppe, fisk, kjøtt og desserter. Menyen endres også ukentlig for å tilby variert og ny smaksopplevelse. Hele året tilbys en meny basert på ferske skalldyr fra lokale fiskere i området. På høsten serveres spesielt den norske hummeren fra Hvaler.

Alt i alt er Big Fish Cafe en unik og ekte restaurantopplevelse, som kombinerer god mat med en uformell atmosfære og personlig service. Hvis du er på jakt etter en autentisk og smakfull opplevelse, er Big Fish Cafe et must-besøk i området. https://www.bigfishcafe.no/