vekkerklokke

Få bedre søvn hos Coolpriser

Få bedre søvn hos Coolpriser

Få bedre søvn hos Coolpriser med masse gode tilbud på vekkeklokker som gjør at du kan legge mobilen utenfor soverommet

Når det kommer til søvn er det lite tvil i forskningen. Alle forskere snakker om søvn som en av de aller viktigste tingene vi kan gjøre for helsen vår, både mentalt og fysisk. Derfor er det stor bekymring for hvilken effekt det har på oss at en skjerm er det første vi ser om morgenen og siste vi ser før vi sover. 

Søvn er essensielt for helsa vår og det er mange flere som sliter med å sove nå enn det var før. Jeg har akkurat kjørt en vekkeklokke hos Coolpriser og kan etter bare en liten uke føle stor forskjell på hvordan jeg har det i løpet av dagen. 

Det er mange som føler på et behov for å ha mobilen i nærheten i tilfelle det skjer noe, og bare det å legge den utenfor rekkevidde kan for mange være en utfordring. Men det er viktigere enn vi tror å ikke sjekke mobilen vår som det første når vi står opp om morgenen. Hvis vi skal skru av en alarm har vi den jo likevel i hånda, så da er veien til å sjekke mail eller instagram kort. Heldigvis finnes det steder som Coolpriser som fortsatt selger vekkeklokker. 

Invester i din mentale og fysiske helse

Søvn er noe av det aller viktigste vi kan gjøre fo helsen vår og det å jobbe med å legge bort mobilen og begynne å bruke en vekkeklokke i stedet for er en liten, men likevel stor, investering man kan gjøre i helsen sin. 

Jeg kan merke at jeg har det mye bedre gjennom dagen når jeg ikke bruker mobilen min om morgenen og kan bare anbefale det å bytte ut alarmen på mobilen med en ordentlig vekkeklokke.