dør

Detaljene du skal fokusere på i boligen

Detaljene du skal fokusere på i boligen

editorial

Når man skal innrede er det flere ting man skal ta hensyn til. Her skal vi se litt nærmere på hvilke ting som er viktige å fokusere på, som kanskje er detaljer du har oversett. Det kan nemlig gjøre stor forskjell når alt kommer til alt, og påvirke hvordan boligen din oppfattes. 

Hva skal man fokusere på? 

Det er mange ting man skal fokusere på når man skal innrede, og det er viktig at man vet akkurat hvilke detaljer som er viktige, for å få det akkurat som du vil. Det er nemlig noen detaljer som er viktigere enn andre. Når man bor et sted lenge, kan man fort bli litt blind for denne type detaljer. Det er det man kaller husblind. Det vil si at det er vanskelig å se hva andre ser når de kommer hjem til deg, og dermed så kan man overse både rot og detaljer som ikke fungerer så godt i praksis. Derfor er det lurt å ta på seg noen ‘briller’ og se litt på hvordan boligen din potensielt oppfattes utenfra. Da kan du kanskje få øye på ting som trenger å endres eller skiftes ut. En ting som mange overser, er dører. 

Understrek stilen i hjemmet ditt 

image

Du tenker kanskje at dørene i hjemmet ditt er noe som hører med, som du ikke kan skifte ut, men sånn er det ikke i virkeligheten. En dør er nemlig en viktig detalj som sier mye om boligen, og det er noe man effektivt kan bruke. Vil du for eksempel understreke eller tilføre noen klassiske elementer, ja, da kan dører være et smart grep. Det samme gjelder hvis man vil modernisere en mer klassisk og historisk bolig. Det er altså mulig å bruke dører på en effektiv måte for å understreke detaljer og stil som man vil, og få det uttrykket man ønsker.